Производи Галерија Портофолио Почетна Контакт  
.
 
 
Тенди за простории
Церади за камиони
Церади и тенди за стадиони
Церади за автомобили
Касетна Delux тенда
ELITE касетна тенда
Pergola
Classic механичка тенда
Santana системи
Wintent тенда
Разни тенди
Swing тенда чадори
ОПЦИИ
Специфични тенди
Избор на материјали
Автоматски системи
 
 
Производите со висок квалитет ги користат задоволни клиенти ширум земјава.
Фирмата е основана 1969 во странство а во земјава работи од 1994 година.
30 години традиција во производствои монтажа на сите видови тенди како и сите видови церади за камиони и приколки.
Стандарди ISO 9001 , TUV , GS и СГС. Најнови модели на тенди со високо квалитетно Белгиско платно.
Гаранција 3 години .
Автоматика со SOMFY мотори од Фрацуско производство.
Немате потреба да барате тенди на друго место многу најнови модели и дизајни ги имате кај нас


Фудбалски стадион - игралиште топана
Фудбалски стадион - игралиште Џон Кенеди
Фудбалски стадион - игралиште Сарај
Runas Trade Скопје
Слаткарница Стела Скопје
Перална Dimca
Кафетерија Sara
Витамин Ага Гостивар
Ресторан Европа
S маркет
7 ѕвезди
Незири комерц
БИБ
Ресторан Бизнис
Маркет Дарданија
Маркет Либурна
Кафетерија Канцона
Ондулине
Гони Текс
Харбин Текс
Роди
Акрон
Боттоти
Аптека Зегин
Монт Блан
Макс Пром
Нeс комерц Шпедиција
Златна Рака Скопје
Мамли комерц Скопје
Млечен Ресторан Скопје
Де Милано Скопје
Фер Ком Скопје
Џек Мен Скопје
Вардар Текстил Скопје
Елита Мебел Скопје
Автомакедонија Скопје
Стопанска Банка Скопје
Бетон Скопје
Импекс Скопје
Мај Принт Скопје
Векамп
Елан Транс
Даути комерц
Звис компани
Севдин Комерц
Тони Транс
Флоринда
Ари-Ес
Ресторан Ага
Слаткарница Рубин
Кафетерија Трезор
Слаткарница Мадо Скопје
Бутик Гелин Скопје
Кафетерија Гама Скопје ...
 
   
 

 
Производи | Галерија | Контакт
Albayrak-tenda сите права задржани
Domnet 2008